Loading...
Incompany 2018-07-17T12:36:06+02:00

Met je hele organisatie, afdeling of team deelnemen aan de Smartphone Video Training? Dat kan bij ons in huis maar wij komen ook graag naar je toe!

 
 
 
Opleiders Score 9.1 

Eind 2016 heb ik de smartphone video training met Anne Marie in Rotterdam gevolgd. Op een dagje tijd leer je je eigen video op een stabiele manier te filmen en te monteren. Ook als je helemaal geen ervaring hebt. De eerste video’s van de deelnemers waren bluffend. Een aanrader dus voor diegene die snel, op een professionele manier maar zonder grote investeringen leuke korte filmpjes willen maken.

Brigitte Grandjean, Allianz Benelux

Anne Marie heeft heel veel kennis over hoe je een ‘boodschap’ in beeld en geluid over kunt brengen. Bovendien kan zij deze kennis op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen, mede aan de hand van aansprekende voorbeelden (filmpjes). Tijdens de training ga je als cursist direct aan de slag, wat erg leerzaam én bovendien leuk is.

Ceciel van der Biezen - Verkleij, OnderwijsAdvies

Al tijden was ik op zoek naar iemand die me kon helpen om boeiende filmpjes te maken voor ons bedrijf. Na het volgen van de selfie stick workshop van Anne Marìe helemaal geïnspireerd om er meer mee te doen. Uiteindelijk heeft ze me begeleidt om meerdere filmpjes op te nemen. Inmiddels is de eerste gepubliceerd met een hoge reactie frequentie en een lange kijktijd van de volger. Blij dat ik zowel de workshop als het vervolg traject bij Anne Marìe heb gedaan.

Ferdinand Aukes, InnerQi

“In een dag filmpjes leren maken op je telefoon? Ja natuurlijk?!” Dacht ik, “ik heb niet veel met techniek dus dat zal wel niets voor mij zijn.” Het tegendeel was waar! De smartphone video training was super praktisch en het monteren bleek een eitje. Super leuke en leerzame cursus dus!

Linde Peters, TWST

“In een dag erg veel geleerd. Veel informatie in relatief korte periode. Precies wat ik ervan had gedacht. Prima dag!” –

mevr. van der Berg, Nationale Nederlanden

Enthousiast en ervaren heeft Anne Marie in zeer korte tijd mijzelf en een groep van 10 consultants geleerd hoe je gebruik kunt maken van nieuwe media voor zakelijke doeleinden. Heel praktische en direct. Daar houd ik nou van. Dus mocht je ook supersnel en supergoed willen leren hoe je filmpjes makkelijk kunt maken en inzetten, neem dan contact op met Anne Marie. Highly Recommended !!

Ron de Goeij, Goeije Coaching & consultancy

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de incompany mogelijkheden te bespreken. Doorgaans kan de training op elke dag van de week ingepland worden, ook ’s avonds, op basis van beschikbare agenda’s.

AANVRAAGFORMULIER
INCOMPANY SMARTPHONE VIDEO TRAINING

Deze organisaties gingen je voor:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!