Loading...
Inschrijven 2020-02-21T15:36:44+02:00

 
 
 
Opleiders Score 9.1 

Eind 2016 heb ik de smartphone video training met Anne Marie in Rotterdam gevolgd. Op een dagje tijd leer je je eigen video op een stabiele manier te filmen en te monteren. Ook als je helemaal geen ervaring hebt. De eerste video’s van de deelnemers waren bluffend. Een aanrader dus voor diegene die snel, op een professionele manier maar zonder grote investeringen leuke korte filmpjes willen maken.
Brigitte Grandjean, Allianz Benelux
Anne Marie heeft heel veel kennis over hoe je een ‘boodschap’ in beeld en geluid over kunt brengen. Bovendien kan zij deze kennis op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen, mede aan de hand van aansprekende voorbeelden (filmpjes). Tijdens de training ga je als cursist direct aan de slag, wat erg leerzaam én bovendien leuk is.
Ceciel van der Biezen - Verkleij, OnderwijsAdvies
Al tijden was ik op zoek naar iemand die me kon helpen om boeiende filmpjes te maken voor ons bedrijf. Na het volgen van de selfie stick workshop van Anne Marìe helemaal geïnspireerd om er meer mee te doen. Uiteindelijk heeft ze me begeleidt om meerdere filmpjes op te nemen. Inmiddels is de eerste gepubliceerd met een hoge reactie frequentie en een lange kijktijd van de volger. Blij dat ik zowel de workshop als het vervolg traject bij Anne Marìe heb gedaan.
Ferdinand Aukes, InnerQi
“In een dag filmpjes leren maken op je telefoon? Ja natuurlijk?!” Dacht ik, “ik heb niet veel met techniek dus dat zal wel niets voor mij zijn.” Het tegendeel was waar! De smartphone video training was super praktisch en het monteren bleek een eitje. Super leuke en leerzame cursus dus!
Linde Peters, TWST
“In een dag erg veel geleerd. Veel informatie in relatief korte periode. Precies wat ik ervan had gedacht. Prima dag!” –
mevr. van der Berg, Nationale Nederlanden
Enthousiast en ervaren heeft Anne Marie in zeer korte tijd mijzelf en een groep van 10 consultants geleerd hoe je gebruik kunt maken van nieuwe media voor zakelijke doeleinden. Heel praktische en direct. Daar houd ik nou van. Dus mocht je ook supersnel en supergoed willen leren hoe je filmpjes makkelijk kunt maken en inzetten, neem dan contact op met Anne Marie. Highly Recommended !!
Ron de Goeij, Goeije Coaching & consultancy

Schrijf je in voor de Smartphone Video Training!

Deelnemen aan de Smartphone Video Training? Dat kan!
Kies de door jouw gewenste datum, vul je gegevens in en laat ons jouw belangrijkste leerdoel weten.
We nemen snel contact met je op!

De Smartphone Video Training kost € 350,- p.p. voor een hele dag (excl. btw). Inclusief gezonde lunch en gebruik van materialen.
Maximaal 8 deelnemers in een open groep, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdient en nodig heeft.

De open training bevat 4 praktische modules in 1 dag: ‘scripting & storyboard’ – ‘netjes filmen’ – ‘creatief mobiel monteren’ – ‘smart online distributie’.

Op aanvraag kan je na de training een DEEPDIVE maken op één deze modules specifiek. Dit kan 1:1, in een open groep of incompany. Laat ons weten wat je leerdoelen zijn en we helpen je verder tot worden van een master in SmartPhoneVideo!

Wanneer is de Smartphone Video Training?

 

  • Woensdag 4 maart – Rotterdam
  • Vrijdag 24 april – Rotterdam
  • Dinsdag 26 mei – Rotterdam
  • Vrijdag 3 juli – Rotterdam

AANMELDFORMULIER
SMARTPHONE VIDEO TRAINING


"IK KAN NIET OP DEZE DATA, LAAT MIJ DE ANDERE MOGELIJKHEDEN WETEN?"

Deze organisaties gingen je voor:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!