Loading...
Referenties 2018-07-22T21:05:01+02:00

Brigitte Grandjean
Communication bij Allianz Benelux

Eind 2016 heb ik de smartphone video training met Anne Marie in Rotterdam gevolgd. Op een dagje tijd leer je je eigen video op een stabiele manier te filmen en te monteren. Ook als je helemaal geen ervaring hebt. De eerste video’s van de deelnemers waren bluffend. Een aanrader dus voor diegene die snel, op een professionele manier maar zonder grote investeringen leuke korte filmpjes willen maken.

Valerie van Mastrigt
Automobielbedrijf Kalfsbeek

Bij Anne Marie de smartphone video training gedaan, een aanrader voor mensen die nog sneller willen en kunnen schakelen op het gebied van online marketing! Om meer en leukere content te kunnen schrijven op de verschillende online kanalen besloten wij mee te doen met de training. Deze dag heeft mij veel geleerd over de mogelijkheden van online video marketing en de snelheid waarmee je video’s online kunt zetten. Kortom er zit sinds de training altijd een Selfie Stick in mijn tas en mijn telefoongeheugen raakt behoorlijk vol!

Linda Peters
Organisatie adviseur bij TWST

“In een dag filmpjes leren maken op je telefoon? Ja natuurlijk?!” Dacht ik, “ik heb niet veel met techniek dus dat zal wel niets voor mij zijn.” Het tegendeel was waar! De smartphone video training was super praktisch en het monteren bleek een eitje. Nu ga ik geregeld met mijn selfie stick op pad en maak ik klantfilmpjes voor op onze website. Ook vlog ik intern voor collega’s over een opleiding waar ik mee begonnen ben, om hen zo op de hoogte te houden. Een super leuke, snelle en simpel manier om anderen te inspireren.
Natuurlijk maak ik nog niet zo’n professionele filmpjes als Anne Marie en Anita, maar ieder filmpje wordt beter. Door het te doen, leer je heel snel wat wel en niet werkt.

Super leuke en leerzame cursus dus!

Diana Bloemendaal
Freelance fotograaf bij Imadia Fotografie

Bij Anne Marie Hazenberg van NewMediaBrains leerde ik in de video workshop met mijn mobiele telefoon projectgericht en met creativiteit een strakke video te produceren en publiceren. En dat in één dag! Het was een uitstekend verzorgde workshop op een inspirerende plek.

Eveline Tijmstra
Wethouder gemeente Purmerend

Met aanstekelijk enthousiasme is Anne Marie in staat om je in één dag te leren filmen en monteren met je telefoon. Als wethouder heb ik veel aan de training gehad. Door de training is het gelukt om direct diverse vlogs te maken van de werkbezoeken die volgden in de weken erna. Een aanrader voor iedereen die via film en beeld wil gaan communiceren!

Sandra van der Salm
Informatiemanager at Koninklijke Marine Technische Opleidingen

Anne Marie heeft mij op inspirerende wijze in een dag leren video editen met zowel iMovie als Windows Movie Maker. Ze heeft me laten zien hoe je foto’s, video en audio door en met elkaar kunt gebruiken, waarmee je in korte tijd over eigentijdse, nieuwe content beschikt. Het was een hele leerzame, maar ook gezellige dag!

Resi Lankester
Contentmanager WPG Media

Tijdens de workshop van Anne Marie heb ik in heel korte tijd geleerd hoe ik met mijn iPhone filmpjes kan maken en meteen, op de telefoon, kan bewerken. Eigenlijk ben je binnen een halve dag een (bijna) volleerd vlogger. Zelfs het werken met een selfie-stick heeft door de training van Anne Marie opeens een positieve lading gekregen 🙂 Aanrader!

Petra Iuliano
Marketing Training Bureau

Samen met andere deelnemers een superdag gehad met leren vloggen met je mobiele telefoon. Die dag is echt een aanrader voor professionals en ondernemers die snel aantrekkelijke video’s willen opnemen, op hun Youtube kanaal willen plaatsen en die willen verspreiden.

Je gaat met een echte eigen vlog in handen naar huis. De tips zijn praktisch en meteen inzetbaar!

Ceciel van der Biezen – Verkleij
Stafadviseur bij OnderwijsAdvies

Anne Marie heeft heel veel kennis over hoe je een ‘boodschap’ in beeld en geluid over kunt brengen. Bovendien kan zij deze kennis op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen, mede aan de hand van aansprekende voorbeelden (filmpjes). Tijdens de training ga je als cursist direct aan de slag, wat erg leerzaam én bovendien leuk is.

Doe mee met de Smartphone Video Training!

AANMELDEN VOOR DE TRAINING
INCOMPANY MOGELIJKHEDEN

Deze organisaties gingen je voor:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!